Pazar, Kasım 11, 2007

Süper Amatör'ün 3 milyon YTL'lik takımı


İstanbul Süper Amatör Küme 4.Grup'ta zirvede yer alan Hadımköyspor'un Başkanı Seyfettin Selim iddialı: "Büyük bir yatırım yaptık ve bunun karşılığını alacağı"

Süper Amatör Lig’de 8’de 8 yapıp, emin adımlarla Üçüncü Lig’e yürüyen Hadımköyspor’dan göz kamaştırıyor. 1 milyon YTL (1 trilyon tl) harcayıp, muhteşem bir takım oluþturan Yeşil-Siyahlı kulübün başkanı Seyfettin Selim, hedeflerinin 3. Lig değil, İkinci Lig olduğunu söyledi. Kulübe 1.5 milyon Dolar’lık yepyeni bir tesis kazandırdığını ifade eden Selim, "Hadımköyspor’u başarıdan başarıya koşturmak istiyoruz. Takımın başına Tuncay Soyak gibi tecrübeli bir ismi getirip, kaliteli bir takım kurduk” diye konuştu.
Yıllardır 3. Lig’in kapısından döndüklerini belirten Selim, "7 yıldır bu camianın içindeyim ve 4 senedir de başkanlık yapıyorum. Artık Hadımköy’ün hasretini dindirmek istiyoruz. Takımımız elde ettiği başarılarla gelecek adına önemli sinyaller veriyor. Niyetimiz kesin. Önce Üçüncü Lig’e, ardından biraz daha yatırım yapıp 2. Lig’e yükseleceğiz. Hadımköy’de çok büyük bir potansiyel var. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte hedeflediğimiz noktaya çıkmak için takıma gerekli tüm imkanları sunuyoruz. Bu yıl Hadýmköyspor’un yılı olacak" dedi.

Kaynak: Fanatik Gazetesi
Haberi bize ulaştıran Salih Görmüş'e çok teşekkürler

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.