Cumartesi, Kasım 24, 2007

Çorluspor'dan farklı tarife

AKÇEŞMESPOR: 1 ÇORLUSPOR: 6


HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de zor günler geçiren Akçeşmespor, geçen sezon 3. Lig'den düşen, bu yıl ekonomik zorluklar nedeniyle iddialı bir kadro kuramayan Çorluspor'a sahasında 6-1 yenildi.
Namık Kemal Stadı'danki maçın ilk yarısını Çorluspor 19, 34 ve 43. dakikalarda Samet ve 30. dakikada Ferdi'nin attığı gollerle 4-0 önde kapadı. Sarı-Kırmızılıların ikinci yarıdaki sayılarıysa 65'te Alper ve 80'de Emre'den geldi. Akçeşmespor'un golünü 57. dakikada Serdar penaltıdan attı. Çorluspor bu sonuçla puanını 15'e yükseltti.

Bir sonraki rakip Kültürspor
Çorluspor gelecek hafta sahasında Çorlu Karadeniz Kültürspor ile karşılaşacak. Bu maç için görüşlerini açıklayan Çorluspor Hocası Sedat Olcay "Kültürspor maçını kazanıp yükselişe geçmek istiyoruz. Daha sonra tehir edilen Tekirdağspor ve Çerkezköy Belediyespor maçlarımız var. Amacımız bunları da kazanıp ligi ilk ikide bitirmek" dedi.

STAT: Namık Kemal
HAKEMLER: Dimitar Andreev (2), Erhan Esat(2), Pavel Draganov (2)
AKÇEŞMESPOR: Doğan *, Erol *, Mümin *, Vedat * (Dk. 60 Kadir *), Serdar *, Ömer Faruk *, Erol *, AliOsman * (Dk. 50 Mustafa *), Çağatay *, Adem *, Deniz *, Turgay * (Dk. 55 Türkay *)
ÇORLUSPOR: İsmail ***, Özgür ***, Okan ***, Ahmet ***, Alper ***, Fatih *** (Dk. 67 Emre **), Yakup ****, Ercan ***, Samet *****, Ferdi **** (Dk. 75 Doğukan **), Şerif *** (Dk. 67 Boğaç **)



Çorluspor, bu galibiyetle puanını 15'e yükseltti.
Akçeşmespor, ligdeki kötü gidişini Çorluspor karşısında da sürdürdü.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.