Cuma, Kasım 02, 2007

Çınarcıkspor'a iki yeni yabancı oyuncu


Amatör futboldaki yabancı transferlerine bir yenisi daha eklendi. Yalova futbolunun son yıllardaki en formda ekiplerinden olan ve bu ili defalarca terfi maçlarında temsil eden Çınarcık Belediyespor, 20 yaşındaki Kamerunlu Genç milli futbolcu Sepp ve Senegalli 25 yaşındaki Sidy ile 1'er yıllık sözleşme imzaladı. ÇınarcıkBelediyespor, gectiğimiz sezon da, Gana'dan Josept Kobina ve Dzen Gbartie ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.
İki siyahi futbolcu, amaçlarının Çınarcık Belediyespor’u şampiyon yapmak ve profesyonel lige çıkartmak olduklarını söylediler.
Kamerun ve Senegal Genç milli takımlarında futbol oynadıklarını belirten yeni yabancı futbolcular, Çınarcık ve Çınarcık Belediyespor’u beğendiklerini, hedeflerinin ise öncelikli olarak Yalovaspor’da oynamak olduklarını söylediler.
Öte yandan Çınarcık Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Çınarcık Belediyespor Antrenörü Levent Numanoğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Hazırlık maçları ve diğer antrenman programlarımızla lige sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak için işi sıkı tutuyoruz. Takımımıza ikinci ve üçüncü lig takımlarından kaliteli transferler yaptık. Lige renk katacak ve oynadığı güzel futbolla taraftarını mest edecek bir kadromuz var. Maçlarımızda yeni yapılan kendi sahamızda oynayacağımız için ayrıca çok mutluyuz. Yönetimimiz rahat bir ortamda çalışmalarımızı sürdürmemiz için her türlü imkanı sağlıyor. Lig başladığında alacağımız galibiyetler ve şampiyonlukla bizim için her türlü fedakarlığı yapan yönetimimize karşılık olarak hediye edeceğiz.”

Kaynak: http://www.farkyalovada.com/

Haberi bizleri ulaştıran sayın Muhammet Eyüpoğlu'na teşekkürler.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.