Perşembe, Kasım 29, 2007

Ümraniyespor son 10 dakikada


ÜMRANİYESPOR: 3 İSTANBUL SİNOPSPOR: 0

HABER: ÜMİT SAYMAZ
Her sezon olduğu gibi bu sezon da hedefini 3. Lig olarak belirleyen Ümraniyespor, İstanbul Süper Amatör Küme'ye verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendiyor. 6. Grup'ta lider durumda bulunan Kırmızı-Beyazlılar, 4. Grup'ta 6 puanla 11. sırada yer alan İstanbul Sinopspor'u kendi sahasında konuk etti.
İlk yarı maç ortada geçti. Ümraniyespor hücumda fazla etkili olamadı. Sadece 23. dakikada sol kanattan Mustafa Alınmaz'ın ortasında Kaan'ın güzel kafasında top az farkla auta gitti. İlk yarı 0-0 berabere bitti.
İkinci yarıya Ümraniyespor daha atak başladı. Neredeyse tek kale oynayan Kırmızı-Beyazlılar, golün geleceğinin sinyallerini verdi. 72'de sol kanattan Mustafa Kaçmaz'ın 25 metreden orta şut karışımında top direkten dışarı çıktı. 80'de 6 numaralı Ahmet ceza saha içerisinde düzgün ve sert vuruşla topu ağlarda buluşturdu: 1-0.
Hemen 3 dakika sonra çapraz bir toptan oluşan karambolde top Cem'in önüne düştü bu futbolcu da düzgün ve isabetli vuruşla pozisyonu gole çevirdi: 2-0.
Ümraniyespor oyunda iyice hakimiyeti eline alırken, 90 artıda Orhan güzel golüyle maçın sonunu tayin etti: 3-0.
Ümraniyespor bu hazırlık maçıyla lig arasını iyi değerlendirdiğini göstermiş oldu.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...