Pazartesi, Kasım 26, 2007

Kırklareli'nden kısa kısa

1. AMATÖR KÜME: KENTSPOR : 1 ŞEKERSPOR: 2

Kırklareli 1. Amatör Futbol Ligi'nin B Grubu'nda mücadele eden Şekerspor, deplasmanda Kentspor'u 2-1 yendi.
Lüleburgaz 75. Yıl Sahası'nda oynanan karşılaşmada Şekerspor'un gollerini Can ve Musa, Kentspor'un golünü de Engin attı.
Şekerspor Genel Kaptanı Birol Tolga yaptığı açıklamada, alınan 3 puanla şampiyonluk hedefinden şaşmadıklarını belirterek, ''Rakibimiz karşısında her iki yarıda da üstün bir oyun sergiledik. Aldığımız 3 puanla şampiyonluk yarışından kopmadık. Aldığımız 3 puanın sevincini yaşıyoruz'' dedi.

B GENÇLER LİGİ: L. YILDIRIM: 2 KENTSPOR: 1

Kırklareli Yıldızlar Futbol Ligi'nin B grubunda Lüleburgaz Yıldırımspor, Kentspor'u ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup etti.
Lüleburgaz 75. Yıl sahasında oynanan karşılaşmanın gollerini Yıldırımspor'dan 50. dakikada Sedat, 57. dakikada Berkay, Kentspor'un golünü ise 59. dakikada Aykut attı.
Yıldırımspor'un teknik direktörü İsa Gabralı yaptığı açıklamada, üç puan aldıkları için sevinçli olduklarını ifade ederek, ''Kentspor karşısındaki baskılı oyunumuzun semeresini ikinci yarıda attığımız 2 golle gördük'' dedi.

HABERLER: RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

Gürzafer ikinci yarıda coştu

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Gürzaferspor sahasında 1453 İstanbul Asspor'u 5-1 yendi ve lider Meci...