Pazartesi, Kasım 12, 2007

Keşanspor 'kiriş'i kırdı!


KEŞANSPOR: 3 KİRİŞHANESPOR: 0

HABER: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Küme’de, Keşan Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Keşanspor Kirişhanespor’u 3-0 yenerek son hafatlardaki puan kayıplarını telafi etti ve tekrar ligde ikinci sıraya yükseldi.
Havanın yağışlı ve soğuk olması nedeniyle fazla taraftarın izlemediği karşılaşmayı Tevfik Özkoç, Gürkan Yürük, Hakan Kaya hakem üçlüsü yönetti.
Keşanspor karşılaşmaya; Ömer, Kıvanç, Rıfat, Cem (Berk), İsa , Hasan Hüseyin, Aykan (Murat), Şenel, Ali, İzzet onbiri ile Kirişhanespor ise Şeref, Harun, B. İbrahim (K. İbrahim), Barış, Gökay, Ahmet (Feyzullah), Aziz, Kamil, Hüseyin, Ecevit, Özgür (Serkan) tertibiyle çıktı.
Maçta Kirişhanespor'da 51. dakikada Gökay, 87. dakikada ise Aziz kırmızı kart gördü.

Karşılaşmanın ilk dakikaları bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Keşanspor 33. dakikada İzzet’in attığı golle 1-0 öne geçti. Sarı-Siyahlılar ilk yarıda buldukları net gol pozisyonlarından İzzet ve Şenel’le yararlanamayınca devre 1-0 sona erdi.
İkinci yarıya da Keşanspor daha hızlı başladı. 54. dakikada Hasan Hüseyin topla ceza sahasına girdi. Burada Kirişhane defansı Hasan Hüseyin’i düşürünce Keşanspor penaltı kazandı. Atışı kullanan Ali durumu 2-0 yaptı. 85. dakikada Şenel Keşanspor’un üçüncü golünü kaydetti ve Sarı-Siyahlılar karşılaşmadan 3-0'lık galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.
Ayşekadın Gençlerbirliği’nin Edirnespor’u 2-1 yenmesi ve Yenikarpuzluspor’un Karakasım’a sürpriz bir şekilde 2-1 yenilmesiyle Keşanspor ligde ikinci sıraya yükseldi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...