Pazartesi, Kasım 26, 2007

'İstanbul'un en iyisi Beylikdüzüspor'dur'


İstanbul Süper Amatör Küme'de, grubunda ligin ilk yarısını lider tamamlayan Beylikdüzüspor'un ikinci başkanı İbrahim Türkgenç, geçtiğimiz sezondan kalan bir hesapları olduklarını belirterek, bu sezon bu hesabı tamamlayacaklarına inandıklarını söyledi. İstanbul'un en iyi amatör küme takımı olduklarını ifade eden Türkgenç, grupta alınan başarıda Genel Kaptan Temel Konak, teknik kadro ve oyuncuların büyük payı olduğunu belirterek kendilerini kutladıklarını söyledi.
Süper Amatör Küme'de aldıkları başarının kesinlikle göz ardı edilemeyeceğini belirten İbrahim Türkgenç "Grubumuzda oynadığımız karşılaşmalarda aldığımız galibiyetlerle liderlik koltuğuna iyice yerleşerek büyük başarı elde ettik. Bu başarı kesinlikle göz arda edilecek bir başarı değildir" dedi

'En iyi takım biziz'

İstanbul Süper Amatör Küme ekipleri içinde en iyi takım olduklarını iddia eden Beylikdüzüspor İkinci Başkanı İbrahim Türkgenç, "İstanbul liglerinde mücadele eden en başarılı ekip ve en iyi takım Beylikdüzüspor'dur. Bunu da grubumuzda aldığımız sonuçlar ve şu anda bulunduğumuz mevkii en iyi şekilde ortaya koyuyor. İnşallah ligin ikinci yarısında da bu başarımızı sürdürürüz" açıklamasında bulundu.
Beylikdüzüspor'un en geç kurulan takımlardan biri olduğunu belirtenİbrahim Türkgenç, buna rağmen oyuncuların birbirlerine kenetlendiğini belirterek, "Beylikdüzüspor en iyisini hak ediyor. Ama her kulüpte olduğu gibi bizde de maddi sıkıntı var. Piyasalardaki durum kulüpleri de olumsuz etkiliyor. İnşallah bu durumu en yakın zamanda düzelterek oyuncularımıza ve teknik heyetimize en iyi ortamı sunarız" şeklinde konuştu.

İkinci yarı daha iyi olacak

Ligin ilk yarısında takımın iyi oyun oynadığını ve bu şekilde grup liderliğini kaptırmadığını belirten İbrahim Türkgenç, ligin ikinci yarısında bu başarının katlanarak devam edeceğinin altını çizdi. Oyuncular arasındaki birlik-beraberliğin en üst seviyede olduğunu ifade eden Türkgenç, "Grubumuzda ligin ikinci yarısında bizi daha zorlu karşılaşmalar bekliyor. Oynayacağımız bu maçlar gerçekten çok önemli, bundan sonra da oynayacağımız karşılaşmalar final havası taşıyacak. Ligin ilk yarısındaki güzel oyunumuzu devam ettirerek ve daha da başarılı olarak ligi bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Beylikdüzüspor'un geçen yıl 3. ligin kapısından döndüğünü belirten Türkgenç, bu sezon bu kapıdan içeri gireceklerini ifade ederek yarım kalan hesabı tamamlayacaklarını söyledi.

Kaynak: Gerçek Gazete

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.