Cuma, Kasım 23, 2007

İstanbul SAL'da ilk yarı sorunsuz geçti


İstanbul Futbol İl Temsilcisi Bahri Savaş, birkaç olayın haricinde İstanbul Süper Amatör Küme'de maçların centilmence oynandığını, süper amatör küme takımlarının yöneticileriyle yapılan toplantının sonuç vermesinden sonra sorunsuz bir lig geçirdiklerini söyledi. Savaş, yöneticilerin bu konulara hassasiyet göstermelerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti.

Savaş, bu sezon ligin ilk devresinin bitiminden sonra yaptığı açıklama ile çıkan olayların ardından yapılan toplantının sonuç verdiğini belirterek kulüp yöneticilerinin bu duyarlı davranışını tebrik ettiğini söyledi. Gruplarda oynanan karşılaşmalarda kayda değer büyük olayların çıkmamasının sevindirici bir olay olduğunu belirten Bahri Savaş, takımların da iyi mücadeleler sergilediklerini söyledi.

Oynanan karşılaşmaları zaman zaman izleyerek eksikleri yerinde incelemesi ile spor camiasının takdirini kazanan İl Futbol Temsilcisi Bahri Savaş, bu centilmence maçların ligin ikinci yarısında da sürmesini diledi. Bahri Savaş "Süper amatör kümede ligin başında çıkan birkaç tatsız olaydan sonra liglere ara verdik ve yaptığımız toplantıda sorunları tartıştık. Bu toplantının olumlu geçtiğinin sinyallerini aldık. Yapılan toplantının ardından öyle büyük olayların olmayışı gerçekten sevindirici. İnşallah bundan sonra oynanacak olan karşılaşmalarda da bu tür olaylar olmaz. Takımlarımızın bu özverili davranışını ligin ikinci yarısında da sürdürmelerini bekliyorum" dedi.

Kaynak: http://www.gercekgazete.web.tr/

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...