Çarşamba, Kasım 21, 2007

İlk yarıda Ayazağaspor


HABER-YORUM: TURGAY TOKEL
İstanbul Süper Amatör Küme'de ilk yarı, geçen haftasonu oynanan 11. hafta karşılaşmaları ile sona erdi. 15 günlük aradan sonra heyecan tekrar devam edecek.
Ayazağaspor açısında güzel bir ilk yarı sona erdi diyebiliriz. 5. Grup'ta oynamış olduğu 10 karşılaşmada aldığı 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonrası topladığı 23 puanla 2. sırada bulunuyor. Lider Galata'nın bir puan gerisinde ikinci sırada bulunan Yeşil-Sarılılar, ilk yarı boyunca tam 6 karşılaşmayı deplasmanda oynadı. Zorlu bir fikstüre rağmen ilk yarıda topladığı 23 puan gayet iyi gözüküyor.
Ayazağaspor'un başarılı teknik direktörü Halit Kılıç yaptığı açıklamada “İlk yarı boyunca oynadığımız iyi futbol ve topladığımız puan ortada. Ama ben iddaa ediyorum ikinci yarı çok daha iyi bir Ayazağaspor izleyeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum ve biz çok daha iyisini yapabiliriz. İlk yarı boyunca taraftarlarımızdan yeteri kadar destek alamadık. İnşallah ikinci yarının ilk karşılaşması ile birlikte taraftarlarımız da bizlere olan güvenleri gösterirler" diye konuştu.

Aranın verilmesi sakat oyuncular için de bir şans oldu. Kaleci Türker, orta saha oyuncusu Erol, kaptan Rami, forvet oyuncusu Gürcü Zaza’ nın sakatlıkları devam ederken, devre arasının ardından çalışmalara devam edecekler. Sezon başında kadromuza katılan Zaza, Gürcistan’ da olduğu ameliyat sonrasında cuma günü İstanbul’da olacak ve çalışmalara başlayacak. Yeşil Esenyurt karşılaşmasının hemen başında sakatlanan Aykut’un da yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Antremanlarda çok çalışmasının karşılığında formayı kapan Aykut’ un talihsiz sakatlığı taraftarları çok üzdü. Aykut’a bizler de acil şifalar diliyoruz.
İstanbul’ da oturan futbolculara perşembe gününe kadar izin verilirken şehir dışında oturan futbolcular ise cuma dönecek. İznin ardından kendi sahasında oynayacağı Vefa karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek olan takımda Aykut dışında eksik kalmayacak.

http://www.ayazagaspor.com/

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...