Perşembe, Kasım 08, 2007

Çiftlikköy, Yalova'yı temsil edecek

HABER: MUHAMMET EYÜPOĞLU
Yalova 1. Amatör Küme Gençler Ligi B Grubu’nu açık ara şampiyon kapatan Çiftlikköy Belediyespor, Yalova’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek. Mavi-Beyazlılar son maçlarından Gaziosmanpaşa'yı 7-2 mağlup etti.
1 No’lu amatör sahada oynanan müsabakaya fırtına gibi başlayan Mavi- Beyazlılar şampiyonluğu hak ettiklerini oynadıkları oyunla bir kez daha gösterdi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın da izlediği müsabakanın ilk yarısını 4-0 önde kapatan Çiftlikköy’ün gençleri ikinci yarıda da gol yağmuruna devam ederek sahadan 7-2 galip ayrıldı. Mavi-Beyazlı ekibin golleri Cafer (2), Uğur (2), Fethullah, Ergin ve Samet’ten gelirken Gaziosmanpaşa adına da Recep iki gol kaydetti.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Mavi-Beyazlı futbolcular büyük sevinç yaşadı. Oynadığı 12 müsabakanın 9’unu galip bitiren ve sadece 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 29 puanla şampiyon olan Çiftlikköy Belediyespor’un şampiyonluk kupasını Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, takım kaptanı Miraç’a verdi. Kaptan Miraç da şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Metin Dağ’a hediye etti. Futbolcularla birlikte şampiyonluk sevinci yaşayan Kulüp Başkanı Metin Dağ da “Gençlerimizi gösterdiği başarıdan dolayı kutluyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...