Pazartesi, Kasım 19, 2007

Dudulluspor'un şakası yok

DUDULLUSPOR: 1 SİLİVRİSPOR: 0

İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'ta nefes kesen mücadelede Dudulluspor akılı oyunu ile ikinci sıradaki Silivrispor'u 1-0 yenerek, 3 puan almasını bildi. Silivrispor'un ataklarını Kaleci Mesut ve direkler önledi.
Tek gol maçın 73. dakikasında geldi. Oyuna yeni girmiş olan Şevket, Yılmaz'dan aldığı top ile sağ kanattan ortaladı. Erhan topu bir bilek hareketi ile ceza sahasına giren santrafor Mesut'un önüne bıraktı. Penaltı noktasında topla buluşan Mesut, meşin yuvarlağı sol üst çatala gönderdi. Dudulluspor 1-0 öne geçti. Silivrispor'un kalan dakikalardaki atakları sonuç getirmeyince Lacivert-Kırmızılılar Dudullu'dan puansız döndü. Yaklaşık 1000 kişi önünde oynanan maçta her iki takım da zevkli ve hayacanlı bir maç izletti.
Dudulluspor Başkan Vekili Ali Yazlı, teknik ekip ve futbolcuları ile gurur duyduğunu ifade etti. Kıt imkanlara rağmen, gösterdikleri başarının örneğinin başka hiçbir kulüpte yaşanamayacağını söyleyerek, takıma sahip çıkılması halinde terfi maçlarına gideceklerini söyledi. Bölge işadamlarının, başarılı bir teknik kadrosu, altyapısı ve tesisleri ile hazır haldeki kulübe el atmamalarına anlam veremediğini ifade eden Ali Yazlı, yerel yönetimden de, şu ana kadar verilen sözlerin yerine gelmemiş olmasından dolayı üzüldüklerini sözlerine ekledi.

Haber için Dudulluspor Başkan Vekili Sayın Ali Yazlı'ya teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.