Çarşamba, Kasım 14, 2007

Bir penaltıyı atamadılar!


YEŞİLOVASPOR: 1 ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESPOR: 0

Yalova Süper Amatör Lig'de haftanın önemli maçında, dört penaltı atışını nizami olarak kullanamayan Çiftlikköy Belediyespor, Yeşilovaspor'a 1-0 mağlup oldu.
1 numaralı amatör sahada oynanan müsabakada baskılı bir oyun ortaya koyan Çiftlikköy Belediyespor, özellikle ilk yarıda bulduğu fırsatları cömertçe harcadı. Bir çok gol pozisyonundan faydalanamayan Lacivert-Beyazlıların temposu ikinci yarıda düştü. Son dakikalara girerken savunmanın ve kalecinin hatasından faydalanan Yeşilovaspor 1-0 öne geçti.

Penaltı atamadı, oyundan atıldı!
Son dakikalarda beraberlik için rakibinin üzerine giden Çiftlikköy Belediyespor, bir penaltı kazandı. Ancak Lacivert-Beyazlı ekibin şanssızlığı burada başladı. İlk penaltıda topun hareketinden önce bir oyuncunun ceza sahasına girdiğini tespit eden maçın hakemi atışı tekrarladı. İkinci atışı hakemin düdüğünü beklemeden kullanan Yılmaz, önce sarı kart gördü. Ardından aynı şekilde üçüncü penaltıda da hakemin düdüğünü beklemeyen Yılmaz, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Bu kez topun başına geçen Kamil’in vuruşu direkten dönünce Çiftlikköy Belediyespor, 4 penaltı atışından da yararlanamamış oldu. Karşılaşma da 1-0 Yeşilova’nın üstünlüğüyle sona erdi.

Kaynak: http://www.farkyalovada.com/

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.