Salı, Eylül 25, 2007

Tekirdağ'da İkinci Haftaya Bakış

Ligin iddialı ekiplerinden Sanayispor, Adaletspor'u 1-0 yenerken oynanan futbol tat vermedi.

HAZIRLAYAN: BENAN DİKER
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de 2. hatanın panoramasına geçmeden önce önemli bir haber verelim. İşadamı Sadettin Saral önderliğinde kurulan ve bu sezon 2. amatörle federe olması beklenen Çorlu Karadenizspor; Tekirdağ Süper amatör takımlarından Çorlu Kültürspor'u
40 milyar karşılığında satın aldı. Böylece yaklaşık 30 yıllık kulüp olan Yeşil-sarılı Kültürspor tarihe karıştı.Bu hafta sonunda kulübün yeni ismi (isim daha netlik kazanmadı) ile Süper Lig'de mücadele edeceği kaydedildi.

Ligdeki maçlara bakacak olursak:

Volkanspor-Malkaraspor: 2-4

Malkaraspor ikinci maçını da kazanıp puanını 6’ya çıkardı. Volkanspor ise yeni çıktığı süper amatörde 2. maçında da evinde yine aynı skorla kaybetti.

Çorluspor –Veliköyspor: 3-2

Çorluspor ismiyle kazandı. İlkyarısını 2-0 geride kapattığı maçta ligin iddaalı takımı Veliköy'ü ikinci yarıdaki müthiş oyunuyla 3-2 geçmeyi başardı. Geçen sezonki Çorlu Paf takımının
oyuncuları ile lige devam eden Çorluspor böylece büyük bir sürprize imza attı. Veliköyspor ise sahasının çim çalışmaları nedeniyle ilk yarı boyunca sahasında maç oynayamamasının dezavantajı ile karşı karşıya kalacak gibi görünüyor.

Sanayispor-Adaletspor 1-0

Çorlu temsilcisi Sanayispor kendi sahasındaki açılış maçında Adalet'i 6. dakikada Cenk’in attığı golle yenerken bilhassa ilk yarıda zorlandı. Gerçi rakip sadece 1 kez çok net pozisyon bulabilirken ilk yarıdaki tutuk ve kişiliksiz futbol önümüzdeki haftaki Veliköy maçı öncesi taraftarları fazlasıyla endişelendirdi.

Çerkezköy Bld-Çorlu Kültür 4-2

Tartışmasız herkesin uzak ara şampiyon olmasını beklediği evsahibi ekip maçın başında yediği şok golle 1-0 geriye düşmesine rağmen çabuk toparlayarak ilk yarıyı 3-1 maçıda 4-2 kazanmasını bildi.

Tekirdağspor-Şarköyspor: 3-2

Evinde 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan evsahibi ekip karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu golle rakibini geçmeyi başardı. Kırmızı Kartların havada uçuştuğu maç oldukça sert geçti.

Yeni Hayraboluspor- Akçeşmespor: 2-1
Cezası nedeniyle Malkara'da oynadığı maçta Tekirdağ temsilci Akçeşmeyi 2-1 yenen Hayrabolu bu sezonki ilk 3 puanını almış oldu.


Puan Durumu için tıklayın:

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...