Pazartesi, Eylül 17, 2007

Çorlu derbisinde gol sesi çıkmadı

KÜLTÜRSPOR: 0 SANAYİSPOR: 0

Ligin yeni takımı Çorlu Sanayispor, ligde ilerleyen haftalar için umut verdi.

STAT: Çorlu General Basri Saran
KÜLTÜRSPOR: Erhan*, Musa*, Mustafa**, Ali Rami**, Ali Ayçin**, Uğur Küser *(Emrah 40 **) Uğur Ayçin * (Faik 82), Hasan**, Ahmet*, Yavuz*, Murat** (Aydın 50 **)
SANAYİSPOR: Ali İhsan **, Samet *, Nedrin ***, Emrah *, Serdar*, Fatih*, Mutlu*, Nuri *** (Ercan 76 *), Cenk * (Şahin 87), Rafi *, Burak * (Ayhan 57 *)
SARI KARTLAR: Musa, Ali Ayçin, Ahmet-Yavuz / Fatih, Nuri
KIRMIZI KART: Musa dk 90 (Kültürspor)

HABER: BENAN DİKER
Maça Lüleburgazspor’u hem de tam kadro ile yenip tüm dikkatleri üstüne çeken Kültürspor daha iyi başlasa da ikinci yarı maça ağırlığını koyan Çorlu Sanayispor oldu. Maçın geneli kötü bir futbol izleyen seyirciler maçtan çok da zevk almadılar. Buna bir de karşılasmanın hakeminin (klasman hakemiydi) inanılmayacak şekilde sık düdük çalması ve kötü yönetimi eklenince tatsız tuzsuz bir futbol ortaya çıktı.
Kültürspor bu karşılaşmanın ikinci yarısında yorulup oyundan düşmesi haftaya Çerkezköy maçında işlerinin zor olacağını gösterdi. Açıkçası genç ve tecrübesiz oyuncularının çokluğu ile gelecek için umut vermediler.
Sanayispor ise ilk yarıda verilmeyen penaltısı, ikinci yarıda verilmeyen bir golü ve bir toplarının da direkten dönmesi sonucu daha hazır olmadıkları ligde galibiyeti kaçırdı. İlerisi için umut veren takımın 4-5 maç sonra lige hazır hale gelebileciğinin sinyallerini gördük.
Ayrıca yıllarca Kartalspor’da profesyonel oynayan 38 yaşındaki Nedrin sahada Kültürspor forvetlerine gol izni vermeyerek adeta bir defans oyuncusunun nasıl oynaması gerektiğinin dersini vererek sahada yıldızlaştı.


Çorlu derdisinde iki takım da futbol olarak taraftarları tatmin edemedi.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...