Çarşamba, Eylül 26, 2007

Hadımköyspor tepkili

Hadımköyspor, bu sezon oynadığı tüm maçları kazandı. (Foto'daki Bayrampaşa maçı)


İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup'ta 4. hafta mücadelesinde Feriköy'ü deplasmanda 2-1 yenen Hadımköyspor'da, Feriköy Stadı'nda yaşanan olaylara büyük tepki var.

Önce maçı hatırlayalım... Feriköy Stadı'ndaki maçın 10. dakikasında Hadımköy kalecisi Mete karşı karşıya pozisyonda topu kurtardıktan sonra yan hakemin kalkan ofsayt bayrağına aldanıp (oysa ki orta hakem bu pozisyon için düdük çalmamıştı) ofsayt kullanmak üzere topu ileri atınca Feriköysporlu forvet oyuncusu bu fırsatı iyi değerlendirip takımını 1-0 öne geçirdi. 17'de Hadımköyspor, Gürcü David Datvadze'nin şutunda top savunmaya çarpıp ağlara gidince eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 83'te Erdem'in kullandığı köşe vuruşunda Volkan kafayla topu ağlara gönderdi ve Hadımköy maçı 2-1 kazanarak 4'te 4 yaptı.

Hadımköyspor camiası, Feriköysporlu taraftarların aşırı davrandığını belirtirken, böylesine önemli maçta yalnızca iki polisin görevlendirilmesini de eleştirdi. Yeşil-Siyahlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Maçın bitiminde Feriköyspor taraftarları futbolcularımızın olduğu soyunma odalarına doğru koşarak sahada yapamadıklarını burada yapmaya niyetlendir. Ayrıca bizim servis araçlarımızı taşlayarak camlarını kırmışlardır. Arkadaşlarımız Çevik Kuvvet'ten ekipler getirerek tatsız bir olay yaşanmasını engelledi ve futbolcularımız da sağ salim tesislerimize döndü'' ifadelerine yer verildi.

Yeşil-Siyahlılar, bundan sonra böyle olayların önüne geçilmesi için federasyonun tedbir almasını istedi.

Kaynak: Hadımköyspor Resmi Sitesi: http://www.hadimkoyspor.com/

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...