Perşembe, Eylül 27, 2007

Gürpınarspor daha iyi olacak

Büyükçekmece temsilcisi Gürpınarspor, son iki maçını kazandı.

İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup'ta sezona çok iddialı giren ve geride kalan 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlikle üçüncü sırada bulunan Gürpınarspor'da Kulüp Başkanı Ahmet Ağaç her geçen gün daha iyiye gideceklerini söyledi.
Ligin ilk haftalarının her zaman sürprizlere açık olduğunun altını çizen Ağaç, ''Bizim gibi yeni kurulan takımların uyum sorunu maç oynaya oynaya ortadan kalkar. Biz bu durumu kısa zamanda üstümüzden atacağımıza inanıyorduk. Nitekim son iki maçımızı kazandık. İlerleyen haftalarda daha iyi konuma geleceğimizin sinyallerini verdik'' dedi.
Grubun en iyi takımının Gürpınarspor olduğunu öne süren Ahmet Ağaç, ''İlerleyen maçlarda herkes bunu görüp bize hak verecek. Gürpınarspor'u izlemek için herkes yakında Gürpınar Stadı'na hücum edecek. Kulübümüzüm bu yıl büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz'' dedi.

Gürpınarspor'u, iki sezon önce Hadımköyspor'u terfilerde ikinci kademeye çıkaran Şükrü Kıroğlu çalıştırıyor. Yine Hadımköy'den golcü Mustafa Ateş gibi (Eski Pendiksporlu, Fenerbahçe'ye gol atmıştı) birçok önemli isim yeşil-beyazlı formayı giyiyor.

Kaynak: Haber Manşet

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel takım

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.