Çarşamba, Eylül 05, 2007

GOP'da en büyük sıkıntı antrenman sahası


HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN
Gaziosmanpaşa’nın ilk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak göreve başlayan Ertuğrul Balaban, Süper Amatör Küme'nin başlamasıyla beraber, ilçede bulunan tüm Kulüplere futbolculara, teknik adamlara yöneticilere ve hakemlere başarı dileklerinde bulundu.
Gaziosmanpaşa’da son yıllarda belediye tarafından spor tesisleri alanında gençler ve halk için spor yapma adına büyük bir işler yapıldığını dile getiren Balaban, sahaların yetersizliği nedeniyle bir çok takımın antrenman yapacak alan bulamadığını belirterek şunları söyledi.
"İlçemizde 2 profesyonel ve 33 tane de Amatör takım bulunuyor. Yıldıztabya, Karayolları, Karadeniz, Albayrak, Seyit Ateş, Zara Ekinli, Arnavutköy, Gazi Mahallesi ve Kazım Karabekir sahalarında maçlar oynanmasına karşın, sahası olmayan kulüplerimiz bu statlardan antrenman için yararlanamıyorlar. Bence çözüm önerisi olarak 33 kulübün antrenmanlardan yararlanabilmesi için bu 9 sahayı kulüplerin paylaşılması gerek" diye Konuştu.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...