Pazartesi, Eylül 17, 2007

Çerkezköy Bld gol oldu yağdı: 8-0

Geçen yılın şampiyonu Çerkezköy Belediyespor, bu sezonun da en büyük favorisi


HABER: GÖKHAN BABAYİĞİT
Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2007-2008 Futbol Sezonu oynanan ilk hafta müsabakaları ile başladı. 2006-2007 sezonunu namağlup şampiyon tamamlayan Çerkezköy Belediyespor deplasmanda Akçeşmespor ile karşı karşıya geldi. Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk devresini üç farklı önde tamamlayan Çerkezköy Belediyespor, karşılaşmanın ikinci devresi 5 gol bularak karşılaşmadan 8-0’lık galibiyetle ayrıldı
Çerkezköy Belediyespor Muzaffer, Eyüp, Sefer, Kemal, Gökhan, Hasan, Zafer, Fatih, Atakan, Elvan, Erçağ ilk onbiri ile başladı. Ev sahibi ekip Akçeşmespor ise karşılaşmaya Bayram, Çağatay, Doğan, Serdar, Cüneyt, Dinçer, Mustafa, Erkan, Türkay, Ahmet, Hasan tertibiyle sahaya dizildi. Çerkezköy Belediyespor rakibi karşısında ilk dakikalardan itibaren etkili bir oyun sergiledi. İlerleyen dakikalara doğru tamamen oyunun kontrolünü eline alan Çerkezköy Belediyespor savunmasında ise açıklar vermedi. İlk devre Çerkezköy Belediyespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Goller üst üste geldi

Karşılaşmasının ikinci devresin de sahada mücadele eden Çerkezköy Belediyespor’du. Akçeşmespor en azından bir gol için geliştirdiği ataklarda sonuca ulaşamadı. Çerkezköy Belediyespor ikinci devre 5 gol bularak aradaki farkı 8’e çıkardı. Çerkezköy Belediyespor aldığı galibiyetle ilk haftayı averajla lider tamamladı. Çerkezköy Belediyespor’un gollerini Erçağ (4), Sefer, Zafer ve Kaan (2) kaydetti.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin ilk hafta toplu sonuçları şöyle:

Çorlu Kültürspor: 0 Çorlu Sanayispor: 0
A. Adaletspor: 1 Çorluspor: 0
Veliköyspor: 4 Volkanspor: 2
Malkaraspor: 2 Tekirdağspor: 1
Şarköyspor: 4 Y. Hayraboluspor: 2

1 yorum:

stathis dedi ki...

what's happened my friend? 8-0 ?

http://kafedaki.blogspot.com/

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...