Pazar, Eylül 02, 2007

Beşyüzevler Oley...

BEŞYÜZEVLER: 4 BALKAN YEŞİLBAĞLAR: 1

Beşyüzevlerspor, İstanbul Süper Amatör Küme'nin ilk haftasında rakibi Pendik Balkan Yeşilbağlar'ı 4-1 yenerek ligin ilk maçında kendine güvenini artırarak, ilerisi için daha da umutlandı.

HABER-YORUM: EROL EFTEKİN

BEŞYÜZEVLER: Recep, Samet, Cem, Umut ,Mehmet, Yusuf, Mustafa, Özgür, Engin, Gürkan, Serkan,
BALKAN YEŞİLBAĞLAR: Erhan, Ercan, Serkan, Ertan, Coşkun, Yasin, Cemal, Barbaros, Atilla, Erkan, Ulaş
GOLLER: Serkan (43 ve62), Samet (82), Gürkan (87) / Yasin (50)

Beşyüzevlerspor geçen seneye nazaran bu sene gençlerden oluşan bir kadro oluşturmuş.
Ve bu gençlerin başına ise gerek efendiliği ile gerekse futbol bilgisi ile taktir ettiğim tecrübeli bir hoca olan Ertuğrul Balaban’ı getirmiş.
Futbolda galibiyetin şartı inançtır. Galip geleceğinize inandığınız bir maça 1-0 önde başlamış olursunuz.
Futbolda bir diğer önemli unsur da takım olma ruhu... Takım içerisindeki uyum ne denli sağlam ve inançlı olursa, başarı da o kadar kolay gelecektir.
Yabancı futbolcuların takıma uyumlarını sezon öncesi iyi bir çalışma ile sağlayan Ertuğrul hocanın takımı, güçlü rakibi Balkan Yeşilbağlar karşısında galibiyeti hak eden bir oyun sergiledi.
Gerektiğinde kısa paslarla orta koridoru kullanan, gerektiğinde ise kenarlardan rakip kaleye inmesini bilen Beşyüzevlerspor maçı 4-1 kazanmasını bildi.
Hırsla ve azimle oyun disiplininden ayrılmayan ve bir anda çoğalan Beşyüzevlerspor forveti karşısında Balkan Yeşilbağlar defansı acemice duruşlar sergiledi.
90 dakika boyunca sahada daha fazla koşan, pres yapan, futbolun gerekliliğini yerine getiren Yeşil-Beyazlılar, bence hak ettikleri bir galibiyet elde ettiler.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.