Pazartesi, Eylül 10, 2007

Batmanlı amatörlere piyango

HABER: EROL EFTEKİN
All Alçı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Yıldız ile görüşen Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mahmut Akyol ve yönetim kurulunun yaptığı teklif olumlu bulundu. Batman’da bu yıl oynanacak olan 2007-2008 Amatör Ligi bundan böyle Fernas All Alçı Amatör ligi olacak.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan ASKF Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akyol, ASKF yönetimi olarak aldıkları karar doğrultusunda Fernas All Alçı’ya amatör lige isim teklifinde bulunduklarını belirterek, “Kendileri zaten yıllardan beri bizlere her türlü konuda maddi ve manevi desteklerini esirgememişlerdir. Bundan böyle amatör ligimizin yeni ismi Fernas All Alçı Amatör Ligi olarak değişmiştir. Bu konuda bizlere sonsuz destek veren tüm Fernas birimlerine ve yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.
Öte yandan yıllardır amatör kulüpler başta olmak üzere kentteki etkinliklere destek verdiklerini söyleyen Salih Yıldız, Batman amatör ligine bu yıl şirketlerinin adının verilmesinin heyecanını yaşadıkları söyledi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.