Perşembe, Eylül 13, 2007

Ayşekadın'da şok istifa


HABER: ERDOĞAN DEMİR
Geçen sezon iller terfi müsabakalarında final grubuna kadar çıkmayı başararak büyük bir sürprize imza atan Edirne temsilcisi Ayşekadın Gençlerbirliği'nde başarılı teknik direktör Orhan Işık şok bir kararla kulüpten istifa ettiğini açıkladı. Işık’ın istifası, Ayşekadın Gençlerbirliği kulübünde neler oluyor sorusunu gündeme getirdi.
Yaşanan istifa, camiada şok etkisi yarattı. 2006 2007 futbol sezonuna fırtına gibi giren ve son anda Ankara’da yapılan 3. Lige terfi maçlarında profesyonel ligin kapısından dönen Ayşekadın Gençlerbirliği Spor Kulübünün başarılı teknik direktörü Orhan Işık, bu sezon için anlaştığı kulübünden şok bir kararla istifa ettiğini açıkladı.
Edinilen bilgiye göre, teknik direktörle yönetim arasında hedefler konusunda anlaşmazlığa düşüldüğü ve başarılı teknik direktörün takımıyla yollarını ayırma kararı alındı.
Spor kamuoyunda şok etkisi yaratan bu istifadan sonra gözler Ayşekadın Gençlerbirliği yönetimine çevrilirken, istifanın nedenlerinin açıklanması merakla bekleniyor.
Ayşekadın Gençlerbirliği’nin bundan sonra yoluna kiminle devam edeceği ise merak konusu oldu.
Bilindiği üzere ETV tarafından 6-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen futbol turnuvasında , Orhan Işık yönetimindeki kadrosuyla Ayşekadın Gençlerbirliği şampiyon olmuştu.

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.