Pazartesi, Eylül 17, 2007

Ayazağaspor kolay kazandı

AYAZAĞASPOR: 3 KAVACIKSPOR: 0

İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup'un iddialı takımlarından Ayazağaspor, 3. hafta mücadelesinde Kavacıkspor'u 3-0 mağlup etti.
Karşılaşmaya geçen haftanın ilk 11‘ i ile başlayan Yeşil-Sarılılar, daha ilk dakikadan itibaren rakibi üzerine gitmeye başladı. Orta sahada ayağa paslarla rakibini bunaltan Ayazağaspor ileride geçen haftanın yıldızı Ersan ile tehlikeler yaratmaya başladı. Sağdan Ceyhun, soldan Adem ile ardı ardına gelen ortalar her an golün gelebileceğinin sinyalini veriyordu ki 14. dakikada soldan Adem’ in ceza sahasına girerken ortaya çıkardığı topta Ersan ile Ayazağaspor golü buldu: 1-0. Gerçekten hazırlanış ve son vuruş açısından süper bir gol izlendi bu dakikada.
Gol ile birlikte rakip Kavacıkspor biraz daha rakibi üzerine gelmeye başladı. 30. dakikada yan hakemin ofsayt olan pozisyonu devam ettirmesi sonucu ceza sahasına giren Kavacıksporlu'nun ceza sahasında düşmesiyle hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Tribünlerden o dakikada hakeme çok büyük tepkiler geldi. O dakikada sahneye Ayazağa kalecisi Türker çıktı. Süper bir refleksle sağ tarafa giden topu çıkarmayı başaran Türker, Kavacıkspor'a beraberlik şansı vermedi. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 Ayazağaspor önde tamamladı.
2. yarıya da aynı kadroyla başlayan Ayazağaspor'da ilk yarıda oynanan hızlı ve göze hoş gelen futbol yerini kontrollü oyuna bırakmıştı. 60. dakikaya kadar oyunda kontrolü bir an olsun bırakmayan Ayazağaspor 60. dakikadan sonra ilk yarıda oynadığı süper futbola geri döndü. Her iki kanattan ve ortadan yapılan ortalarda forvet oyuncuları Ender ve Ersan tehlike yaratmaya başladı. Nitekim 70. dakikada ceza sahası içinde rakip kalecinin Ersan’ ı düşürmesi sonucu kazanılan penaltıyı Adem’ in gole çevirmesi sonucu fark ikiye çıktı: 2-0
Gol ile birlikte ataklarını sıklaştıran Ayazağaspor üçüncü golü de buldu. Ender’ in akıl dolu ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Ersan kendisinin ikinci, takımının 3. golünü kaydetti. Maç bu skorla biterken Ayazağaspor puanını 7'ye çıkardı. Kavacıkspor'un ise henüz puanı bulunmuyor.

Haber için www.ayazagaspor.com sitesinden Erhan'a teşekkürler.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...