Pazar, Haziran 17, 2007

Beylikdüzü'nde ses-seda yok

Beylikdüzü'nün bu başarılı kadrosu dağılma noktasında... (foto: kizikspor.com)


Üçüncü Lig şansını son anda kaçıran ancak yine de gelecek sezon için çok daha iddialı bir kadro kurma kararı alan Kavaklı Beylikdüzüspor'da hiçbir hareket yok. Bunun neticesinde kadrodaki futbolcular da birer birer başka takımlara gidiyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıyla devam etme kararı alan yönetim kurulu bir daha toplanmadı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı'dan gelecek yıl için haber bekleyen yöneticiler sessizliklerini koruyorlar.
Bu arada geçtiğimiz sezonki takımda bulunan oyuncular bir bir takımdan ayrılıyorlar. (Sayfamızdaki haberleri okuyun) Önümüzdeki sezon mevcut kadroyu korumayan Kavaklı Beylikdüzüspor'un kalan oyunculara, yeni transferlerle ek yaparak bir takım oluşturması bekleniyor. Yönetimin henüz kesin bir karar vermemesinden dolayı başka takımlarla görüşmeler yapan oyuncular adeta kapış kapış gitti. Bir çok iddialı takımın kadrosuna dahil etmek istediği oyuncular, yönetim boşluğundan yararlanarak takımdan ayrıldılar.

Yöneticilerinde konuşmadığı Beylikdüzüspor'da Belediye Başkanı Vehbi Orakçı'nın vereceği karar bekleniyor. Beylikdüzüspor yöneticilerinin düşüncelerini alan ve kararını bu şekilde vermesi planlayan Belediye Başkanı Vehbi Orakçı'nın vereceği kararla Kavaklı Beylikdüzüspor'u geleceği şekilleneceği konuşuluyor. Beylikdüzüspor'da kararın verilip çalışmaların başlatılması konusunda önümüzdeki haftanın tarih olarak gösterildiği öğrenildi. Yeni sezon öncesi teknik kadro ve oyuncu transferlerinin önümüzdeki hafta yapılabileceği gelen söylentiler arasında.

Kaynak: Gerçek Gazete

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..