Pazartesi, Mayıs 14, 2007

Varmış bir bildiğimiz :))

Manavgat Belediyespor bu yıl, onları favori gösteren tüm yazarlarımızı ters köşeye yatırdı...


İlk kademe karşılaşmaları sona erdi. Terfilerden önce 2 yazarımıza ve 1 eski hakeme yorumlarını ve tahminlerini sormuştuk. İşte sonuçlar...

(Not: Unutmayın, Bursa Grubu tamamlanamadı. Ayrıca Şanlıurfa grubunu Diyarbakır Bağlar kazandı. Yazarlarımız tahminleri yaparken o gruba Diyarbakır'dan kimin geleceği bilinmiyordu)

BENAN DİKER:
En tecrübeli ve bilgili yazarımız, tahminlerini de kapsamlı olarak açıklamıştı. Maçlarda da büyük isabet kaydetti. Diker'in 15 FAVORİ, 2 PLASE VE 2 SÜRPRİZ isabeti var. Toplam 19 eder.

DRACO MALFOY:
Malfoy İstanbul takımlarının performansları konusunda geçen yıl büyük isabet kaydetmişti. Bu sene biraz sınıfta kaldı kendisi. 9 FAVORİ, 5 PLASE VE 1 SÜRPRİZ, toplamda da 15 ile yazarlarımız arasında sonuncu olmuştur :) Site yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanıp kendisinin sitedeki geleceğine karar verecektir.

ESKİ BİR HAKEM:
Kendisinden fazla bir isabet beklentimiz yoktu, ancak elinden gelenin en iyisini yaptı. 8 FAVORİ, 4 PLASE VE 4 SÜRPRİZLE toplamda 16 isabet kaydetti.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...