Cuma, Mayıs 25, 2007

Hadımköyspor dimdik ayakta!

Atakan ve Reşat (sağda) gelecek yıl da Hadımköyspor'da forma giyecek. (foto: hadimkoyspor.com)

İddialı başladığı terfi maçlarını, Tekirdağ'da henüz ilk turun ikinci maçında son derece şanssız bir şekilde noktalamak zorunda kalan Hadımköyspor, böyle durumlarda yıkılmayacak denli güçlü bir takım olduğunu göstererek, yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. Yeşil-Siyahlılar kesinlikle bir hedef küçültmeye girişmezken, amaç gelecek sezon kesin olarak 3. Lig' e çıkmak.

Hadımköyspor'a ilk olarak eski başkanlardan Seyfettin Selim yönetime geri döndü. Daha sonra takımdaki sıkıntılar göz önüne alınarak bir rapor hazırlandı ve şu anki mevcut kadronun çekirdeğini oluşturan futbolculardan Atakan, Reşat, Ercan, Volkan, Yaver, Erdoğan, Evren, İsa, Hamdi ve Ümit'le tekrar anlaşma sağlandı. Oktay'la ise anlaşma sağlanamadı ve bu futbolcuya emeklerinden dolayı teşekkür edilerek yollar ayrıldı. Kaleci Sami ise askere gittiğinden gelecek sezon takımda yer alamayacak.

Takımda moralleri bozan gelişme ise Selçuk, Hasan, Ömer ve Onur'un yönetimle görüşmeden, İstanbul Süper Amatör Küme'deki Büyükçekmece temsilcisi Gürpınarspor'la anlaşma sağlamasıydı. Hadımköyspor'un resmi internet sitesinde bu durum, ''Kimin adam, kimin adam olmadığını görmüş olduk'' cümlesiyle özetlenmiş, biz aktarıyoruz sadece. Hadımköyspor'da bir tepki de takımı 2005-2006 sezonunda çalıştıran Şükrü Kıroğlu'na. Yeşil-Siyahlılar, kendileriyle irtibata geçmeden bu fubolcuları görüşmelere çağıran Şükrü hocaya sitemkar.

Yeşil-Siyahlılar ilerleyen günlerde yeni bir teknik adamla anlaşmaya da varacak. Ayrıca terfi maçları izlenerek futbolcu alınacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hadımköy taraftarı olarak elendiğimiz edremit spordan 3-4-ve 11 numaralı futbolcuların alınmasını rica ediyorum

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.