Perşembe, Mayıs 10, 2007

Bu kez 'Ayaz'da kaldılar

AYAZAĞASPOR: 0 ERDEK BELEDİYESPOR: 2

Ayazağaspor, terfilere sürpriz şekilde ilk turda veda etti


Terfi maçlarında daha önce hiç birinci kademede elenmeyen Ayazağaspor, Balıkesir takımı Erdek Belediyespor'a 2-0 yenildi ve ilk turda havlu attı. Bu yıl büyük yatırımlar yapan, hatta Kütahya'daki maçlarda taraftarları için otel bile tutan Erdek Belediyespor ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.
Maç Kütahya Dumlupınar Stadında oynandı. Maça üstün başlayan Erdek Belediyespor 28. dakikada kazandığı penaltı sonucunda 1-0 öne geçti. Ceza sahası içinde Ayazağaspor kalecisi Yunus'un Onur’u düşürmesiyle kazanılan penaltıyı Mahir gole çevirdi ve takımını öne geçirdi. Ayazağaspor golden sonra beraberlik için bastırdıysa da gol atmaya muvaffak olamadı.
İlk yarı bu skorla kapanırken, ikinci yarıya da daha iyi başlayan Erdek Belediyespor 50. dakikada Mahir’in ayağından ikinci gol fırsatını kaçırdı. Ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Mahir’in vuruşu defanstan dışarı çıktı.
Erdek, ikinci golünü ise maçın 63. dakikasında buldu. Soldan ceza sahası içine giren Yalçın ceza sahasında boştaki arkadaşı Ferit’e güzel bir pas çıkardı. Ferit de iyi bir vuruşla topu ikinci kez Ayazağaspor ağlarına gönderdi. Kalan dakikalarda Ayazağaspor'un çabaları sonuç getirmedi. Maçı da bu skorla tamamlayan Erdek Belediyespor bir üst tura çıkmaya da hak kazandı.

Kaynak: Ayazağaspor Resmi Sitesi, Marmara TV (Karşılaşma Marmara TV'nin internet sitesinden de canlı yayımlandı. Büyük olasılık cuma günkü maçı da canlı verirler. Aklınızda bulunsun)

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...