Cumartesi, Mayıs 05, 2007

Bir Terfi Klasiği: Olaylar!

(Foto: Milliyet.com.tr)

3. Lig'e terfi maçlarında dün iki grup merkezinde olaylar vardı...


DENİZLİ'DE YARI FİNALİSTLER BİRBİRİNE GİRDİ

Buradaki Isparta Eğirdir Beledilespor-Antalya Demre Belediyespor ve Bergama Belediyespor-Burdur Bucak Belediyespor maçları olaylı tamamlanabildi.

Demre Belediyespor-Eğirdir Belediyespor:
Başkarcı Stadı'ndaki Eğirdir-Demre maçında hakem Isparta ekibinden 2, Antalya takımından 4 futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Eğirdirli taraftarlar sahaya taş yağdırırken futbolcular da birbirine girdiler. Olaylar sırasında yediği tekme sonucu yaralanan Eğirdir Belediyesporlu bir futbolcu, statta ambulans olmadığı için zabıta aracıyla hastaneye kaldırıldı. Jandarma, taraftarların taşkınlığını önleyebilmek için büyük çaba harcadı. Maçı 2-1 kazanan Eğirdir Belediyespor finale çıktı.

Bergama Belediyespor-Bucak Belediyespor
Olaylar, Bergama Belediyesporlu bir grup taraftarın Bucak Belediyespor yedek kulübesine sözlü sataşması ve taş atmasıyla başladı. Bitiş düdüğünden sonra Bergamalı taraftarlarla Bucak Belediyesporlu futbolcu, teknik adam ve yöneticiler arasında büyük arbede yaşandı. Bergamalı taraftarlar rakip takımın soyunma odasına girmeye kalkışınca polis biber gazı kullandı. Bergama Belediyesporlu bir taraftar başına isabet eden taşla yaralandı.
Bir kırmızı kartın çıktığı karşılaşmayı Bergama Belediyespor 3-1 kazanarak finale adını yazdırdı.

SAMSUN'DA DA OLAY VAR

Bozkurt Belediyespor-Kelkit Hürriyetspor
Kastamonu Bozkurt Belediyespor'la Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor arasında oynanan maçtan sonra olaylar çıktı, futbolcularla polis arasında arbede çıktı.
Gazi Belediyesi Futbol Sahası'nda oynan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. 60'da Hürriyetsporlu Ersan kırmızı kart gördü. Bu oyuncu gözyaşları içinde sahayı terkederken Bozkurt Belediyespor 62'de Rahmi'nin attığı golle öne geçti.
Ancak Rahmi gol sevincinde biraz aşırıya kaçında Hürriyetsporlu bazı taraftarlar buna tepki gösterdi ve sahaya inmek istediler. Polis olaya müdahale ederek seyirciye sert biçimde engel oldu. Polisin Hürriyetsporlu taraftarları sakinleştirmek için sert müdahalelerde bulunması hem futbolcuları hem de seyircilerin tepkisine yol açtı. Bu arada bazı taraftarlar, tribündeki koltukları kırarak sahaya attılar.
Yaklaşık 15 dakika duran oyun kaldığı yerden yeniden başladı. Rahmi 78'inci dakikada takımını 2-0 öne geçirdi. Uzatma dakikalarında Veysel’in ayağından bir gol kazanan Hürriyetspor, ümitlendi. Ancak kalan dakikalarda başka gol bulamayınca karşılaşmayı 2-1 kazanan Bozkurtspor finale yükseldi.
Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Hürriyetsporlu futbolcular hakem İlkay Aydın’ın etrafını sararak tepkilerini dile getirdi. Polis hakemleri çember etrafına alarak futbolcuları uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada futbolcularla polis arasında arbede yaşandı. Olaylar, daha sonra büyümeden önlendi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

herzaman heryerde en buyuk bergama

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.