Cumartesi, Mayıs 12, 2007

Beylikdüzü Yalova'da kampa girecek

Beylikdüzü, Yalova'daki ilk tur gruplarında Akın, Çerkezköy ve Zonguldak Bld takımlarını eledi. (Foto: Efkan Bucak)


Terfi maçlarında ikinci kademeye kalan Kavaklı Beylikdüzüspor, 3. Lig yolundaki bu son engel öncesi Yalova'da kampa girmeyi planlıyor.

Mavi-Beyazlı takımın yöneticisi Metin Aydın, 'Oynayacağımız ikinci kademe karşılaşmalarında hedefimiz galibiyet ve 3. lige çıkmak. Bu arada ikinci kademede karşımıza çıkacak olan muhtemel rakiplerimizi seyrediyoruz. Yönetim olarak bu gibi çalışmaları yaparken, takım da çalışmalarına devam ediyor. Teknik heyetimiz yaptırdığı idmanlarla oyuncularımızı ikinci kademeye iyi bir şekilde hazırlıyor. İkinci etap öncesi kamp yapmayı planlıyoruz. Kampı Büyük ihtimalle Yalova-Termal 'de yapacağız. Bu kampında diğer kamplar gibi büyük faydası olacağını tahmin ediyoruz. İnşallah ikinci kademe öncesi de bu kampımız bize büyük fayda sağlar" dedi.

Tekirdağ'da Hadımköyspor'un ikinci turda elenmesi ve Silivrispor'un Eskişehir grubuna ilk maçta veda etmesinden dolayı üzüntü duyduklarını söyleyen Metin Aydın, bölgenin (Çekmece-Çatalca yöresini kastediyor. editörün notu.) tek takımı olarak kaldıklarını belirtti.

Kaynak: gercekgazete.web.tr

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...