Pazar, Mayıs 06, 2007

Batı Trakya kondisyon ve hırsına güveniyor

Genç bir kadroya sahip olan Batı Trakyaspor, Silivri ve Levent'in ardından 4. Grubu üçüncü sırada bitirmişti.

9-13 Mayıs tarihleri arasında Kütahya Grubu'nda Ayazağaspor, Yıldırımspor, Serdivanspor, Eskişehir Demirspor, Anadolu Üniversitesi ve Erdekspor'la mücadele edecek olan İstanbul Batı Trakyaspor hazırlıklarını tamamladı.
Genel Koordinatör Birol Yalçın, play-off maçları yaptıktan sonra terfilere katılma hakkı elde ettiklerini hatırlatarak, "Play-off'ların (İncirli, Feriköy, Bağlarbaşı ve İdealtepe'ye karşı oynamışlardı) bizim için gerçek anlamda iyi bir hazırlık olduğuna inanıyorum. Burada oynadığımız müsabakalar hem fiziksel hem de mental açıdan hazırlanmamıza çok yardımcı oldu.
Yalçın, terfi maçları için bir strateji belirlediklerini ve hazırlık maçlarını buna göre oynadıklarını söyledi. Terfilere katılacak takımlarla hazırlık maçları yaptıklarını belirten Birol Yalçın, "Bunların içinden Kocaeli Körfez Belediyespor son zamanlarda izlediğim en iyi takımlardan biriydi" ifadesini kullandı.
Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü: Genç ve tecrübesiz olmamız handikap olarak kabul edilebilir ancak fiziksel anlamda takımımızın 90 dakika oyundan düşmeyişi ve hırslı oluşu da bir avantaj.

Zeytinburnu ilçesini temsil eden Yeşil-Beyazlı takımın hazırlık maçları şöyle:

Batı Trakya - Ayazağaspor: 0-0
Batı Trakya - Kentyıldızspor: 0-0
Batı Trakya - Körfez Bld: 0-0
Play-off maçlarının sonuçları:
Batı Trakya - Bağlarbaşı: 2-2
Batı Trakya - Feriköy: 0-0
Batı Trakya - İncirli: 4-1
Batı Trakya - İdealtepe: 2-0
Kaynak: Açıklamalar Batı Trakya'nın resmi sitesinden ham halde alınıp, bizzat editörlerimiz tarafından haber şekline getirilmiştir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

http://sites.google.com/site/futbolkondisyon

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...