Cumartesi, Şubat 03, 2007

Süper Amatör'ün Beyi: Beylikdüzü

Eskilerin Kavaklı Coşkunspor'u, şimdilerde Kavaklı Beylikdüzüspor oldu. takım kadrosunu bulamadık, bu, yönetimin resmi...


Kavaklı Beylikdüzüspor, İstanbul Süper Amatör Küme'de 3. Grup'u, en yakın takipçisi Vefaspor'u dört puan önünde, 53 puanla lider bitirerek, terfi maçlarına doğrudan gitme hakkını elde etti.
Son zamanlarda spora büyük yatırım yapan Beylikdüzü Belediyesi'nin çabaları bu sezon meyvelerini verirken, Mavi-Beyazlı takım sezon boyunca fazla zorlanmadı. Sondan ikinci hafta takipçisi Vefa'yı 1-0 yenerek işi bitirdi.
Kadrosunda Tepecik Belediyespor ve Hadımköyspor gibi aşmış takımlarda forma giymiş birçok oyuncuya sahip Beylikdüzüspor'un hedefi 3. Lig. (En azından ben öyle umuyorum)
Geçmiş yıllara baktığımızda Mavi-Beyazlıların terfilerde pek başarılı bir karnesi yok. Beylikdüzü Belediyesi'nin dergisinde, takım için "Bir keresinde final grubunda yenilmeden, gol yemeden averajla üçüncü ligi kaçırdık" şeklinde bir ibare var. Onu bilemem de 2000-2001 sezonunda birinci kademede Sakarya Hendekspor'u 1-0 yenip Bursa Yenişehir Belediyespor'a uyduruk iki penaltıyla 3-2 yenilmişlerdi. (Bu uyduruk penaltı ibaresini yerel bir gazetede okumuştum o zamanlar) 2004-2005 sezonunda ise daha birinci turda, ilk maçta Ankara Adaletspor'a 1-0 yenilip elenmişlerdi.
Taraftarları bu sezon kendilerinden daha iyi bir performans bekliyor!

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...