Pazar, Nisan 30, 2006

3. Lig Maçları Sona Erdi



Mecidiyeköyspor'un 3. Lig serüveni ancak 2 yıl sürdü. Geçen yılın dördüncüsü Yeşil-Sarılılar kadroyu dağıtınca kaçınılmaz son geldi... (Foto: Efkan Bucak)





3. Lig maçları sona erdi.

1. Grup'ta Erzincanspor şampiyon olurken, GASKİ ikinci olarak bir üst lige vize aldı. Batman Belediyespor ise play-off maçları oynayacak. Nevşehirspor ve Bitlis Özgüzelderespor takımları amatör kümeye düştü. Özgüzelderespor, Iğdırspor'la oynadığı maçın 88. dakikasında kendi kalesine gol atarak kendi sonunu hazırlarken, maç sonrası büyük olaylar çıktı.

2. Grup'tan Etimesgut Şekerspor ve Arsinspor çıktı. Tokatspor play-off oynayacak. İki Ankara takımı, Kızılcahamam Belediyespor ve Çubukspor ise düştü. Kızılcahamam son maçında Çubuk'u 4-1 yendi ancak Ankara Tarım Kredispor'un Çorumspor'u 1-0 yenmesiyle lige veda etti.

3. Grup'ta Keçiörengücü ve Fethiyespor ilk iki sırayı elde etti. Denizli Belediyespor'a play-off yolu gözüktü. Akseki Aromaspor'un düşüşü çoktan kesinleşmişti. Konya Şekerspor da 3. Lig'de sadece 1 sene oynayabildi.

4. Grup'ta Gebzespor ve Zeytinburnuspor çıktı. Gaziosmanpaşa son hafta Beykoz'u 5-1 yenerek play-off vizesi aldı. ESKİ ve Mecidiyeköy ligden düştü. ESKİ son hafta deplasmanda Zeytinburnu'nu yense ligde kalacaktı, olmadı. Düşme hattındaki Bilecik son maçında, düşmesi haftalar önce kesinleşen Mecidiyeköyspor'u 1-0 yenerken, İstanbul ekibinin kalecisi Cem Temizel olası bir farkı önledi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yuh artık bu yazıları kim yazıyosa arkadaşım 3.grupta keci ören ne arar fethiye ne arar denizli direk cıktı azıcık takip edin be

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.