Perşembe, Aralık 09, 2021

Şafak 76 SK saldırıya uğradı, 4 futbolcu yaralandı


İstanbul U18 Ligi 26. Grup'ta zirve mücadelesi veren Ceylanspor'un sahasında Şafak 76 Spor Kulübü'ne 5-0 yenildiği maç sonrası istenmeyen olaylar yaşandı. 

Küçükköy Stadı'ndaki karşılaşma sonrası konuk ekibin futbolcuları, ev sahibi ekibin bazı futbolcu ve taraftarlarının saldırısına uğradı. Emniyet önlemlerinin eksik alındığı karşılaşmada Şafak 76 Spor futbolcularının tamamı saldırıya uğradı ve 4 futbolcu çeşitli yerlerinden yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. 4 oyuncu da tedavi altına alındı. 


"Polisler maçı çay ocağında tamamlıyor!"

Şafak 76 Spor Kulübü Başkanı Ahmet Kıran yaptığı açıklamada "Merak ettiğim özellikle alt yapılardaki maçlarda şiddetli bu kadar teşvik eden kişilere karşı federasyon neden yaptırım uygulanmıyor? Bir diğer konu da güvenlik amacıyla gelen polislerin görevlerini yapmamaları saha kenarında beklemeleri gerekirken maç boyunca ya kafede veya çay ocaklarında maç bitimini beklemeleri" dedi.

Başkan Kıran "Gerek federasyona gerekse adli makamlara başvurarak gereğini yapacağız. En ağır şekilde cezalandırılmaları için mücadele edeceğiz. Hiç bir çocuğumuzun burnunun kanamaması için bu tarz yöneticiler ve futbolcular gerekli cezayı alsınlar istiyoruz. Bu tarz olaylar yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Güneşli Haber Gazetesi


CEYLANSPOR U18 TAKIMINI LİGDEN ÇEKTİ

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.