Çarşamba, Ağustos 25, 2021

Çobancı: Karakterli ve başarıya aç futbolcular istiyoruz


Hatay Süper Amatör Lig ekiplerinden Samandağspor'da uzun yıllar değişik yaş kategorilerinde antrenör olarak görev alan Sinan Çobancı bu sezon mavi-beyazlı ekipte sportif direktör olarak görev alacak.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarını ve iki sezon içinde 3. Lig'e çıkmak istediklerini belirten Sinan Çobancı "Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda bu sene kıymetli başkanımız Yusuf Yatkın bana sportif direktörlük görevini layık gördü. Bu bağlamda bana güvenen başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sene hedefimiz önce Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak akabinde hayırlısıyla 3.Lig'e yükselmek… Bu sezon transferler konusunda ince eleyip sık dokuyacağız. Karakterli ve başarıya aç futbolcular tercihimiz olacak. Anlaştığımız birbirinden değerli futbolcu kardeşlerimiz var. Görüşme halinde olduğumuz gerek şehir içi gerekse şehir dışından futbolcular var" dedi.

Teknik direktörleri Gökhan Sabancı'ya güvenlerinin tam olduğunu belirten Çobancı "Gökhan Hoca bilimsel futbol anlamında kendini geliştiren çağımız futboluna ayak uyduran sürekli kendini yenileyen bir arkadaşımız... Özellikle şehir dışında birçok kulüpten bizden daha yüksek teklifler almasına rağmen bizimle çalışmayı tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Nüfusu 150 bine yaklaşan güzide ilçemiz Samandağ'a bir profesyonel takım fazlasıyla yakışacaktır. Bunu samandağ halkına yaşatmak için elbirliğiyle çabalayacağız" diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.