Pazartesi, Ağustos 02, 2021

Yabancı oyuncu konusunda kulüplerin hizmetindeyiz


SIBM Spor Menajerliği Sorumlusu Bertrand Joseph Ndong, transfer döneminde Afrikalı ve Güney Amerikalı futbolcu transferinde tüm amatör ve profesyonel kulüplere hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

1998’de kurulan şirketin 2012’den bu yana Türkiye’de faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Bertrand Joseph Ndong, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “Her yıl yaklaşık 30-40 oyuncuyu Türkiye’ye getiriyoruz. Yarı profesyonel, profesyonel veya amatör düzeydeki bu oyunculara burada üst düzeyde antrenman yaptırıyoruz. Profesyonel düzeydeki antrenmanları, Türk ve yabancı profesyonel takımlarla yaptığımız özel karşılaşmalarla destekliyoruz. SIBM takımımız ocak ve eylül ayları arasında aktif. Bu dönemde sürekli hazır olan futbolcularımız her an profesyonel ve amatör kulüplerde oynamaya hazır durumda bekliyor” dedi.

Hazırlık kampları, özel maç organizasyonları gibi hizmetleri olduğunu belirten tecrübeli menajer Kamerun'un beş elit kulübünün forma tedarikçisi olan Türkiye menşeli 'Fusion Football Club' firmasının distribütörlüğünü yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Ndong şöyle devam etti: “Futbol dünyasındaki tecrübemizle kulüplerimize hizmete hazırız. Eğer iddialı bir takım kurmak istiyorsanız geniş oyuncu portföyümüzle hizmetinizdeyiz. Hem erkek hem kadın futbol takımları için yetenekli isimlerimiz mevcut” diye konuştu.

İletişim: soccerinter2005@yahoo.fr
Tel: 00237 64162664

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.