Pazar, Ağustos 22, 2021

Bağcılar Güneşlispor'da beş transfer birden


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Bağcılar Güneşlispor dış transferde tecrübeli beş oyuncu ile anlaştı. 

Sarı kırmızılı ekip kaleci Okan Çakır, stoper Gökhan İlvan, Adil Şahintekin, Engin Bazna ve Abuzer Kaya ile anlaştı.

Futbolcularla anlaşma yapılırken Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Mithat Sayar ve kulüp sekreteri Barış Yay da hazır bulundu.

Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Mithat Sayar "Kulübümüzü hak ettiği yere taşımak adına Teknik Direktörümüz Özcan Maden'in isteği doğrultusunda dış transferde tecrübeli beş isim ile anlaştık. Karakterli oyuncularla anlaştık. Dış transferde ve iç transferde çalışmalarımız sürüyor. Bir birinden değerli ve karakterli genç oyuncularımız da kadroda çok fazlasıyla yer alacaklar. Rotasyonlu geniş bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Lig uzun bir maraton olduğu için her mevkiinin üç alternatifi olacak şekilde hem tecrübeli oyuncuları hem de bünyemizde bulunan genç futbolcu kardeşlerimizi harmanlayarak takımı oluşturmaya gayret ediyoruz" dedi.

Başkan Sayar "Pazartesi günü sahaya inerek çalışmalara başlayacağız. Haftada üç veya dört gün idmanla ve haftasonları hazırlık maçları ile lige takımı hazır hale getirmemiz gerekiyor. Bir yıl ara verildiği ve ligin başlamasına da kısa süre olduğunu düşünürsek yoğun bir çalışma yapmamız gerekiyor. İyi bir hazırlık süreci yapacağız inşallah" dedi.

Kaynak: Güneşli Haber

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...