Perşembe, Ağustos 26, 2021

Amatörce futbol oynamak isteyenlere kapımız açık


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Okmeydanı Fetihspor yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-Beyazlı kulüp yeni futbolcular arıyor...

Fetihspor Genel Koordinatörü Elmas Çavuşoğluspor yaptığı açıklamada, 2019-20 sezonunda Kamuran Gazi yönetiminde namağlup olarak Süper Amatör Lig'e yükseldiklerini hatırlatarak, "Fetihspor Kulübü olarak kurumsal yapımız ve programlı çalışmalarımızın meyvesi olarak gerek alt yapı gerek a takımda son dönemde çok büyük ivme kazandık. Nitekim A takım seviyesinde son 3 sezonda 55 resmi karşılaşmada sadece 5 yenilgi aldık. Bu olumlu tabloya karşın bu sezon lige girmeme durumumuz vardı zira sahamızla ilgili yaşadığımız olumsuzluklar tüm kamuoyunun malumu... Buna karşın Başkanımız Burhan Erdoğdu ve yönetim kurulumuzla istişarelerde bulunarak, tüm zorluklara karşın gençliğe hizmetimize devam etmek için bu sezon Süper Amatör Lig'de mücadele etme kararı aldık" dedi.


Amatör kelimesinin hakkının veren futbola gönülden bağlı, hırslı, mücadeleci, centilmen bir takım kurmak için kolları sıvadıklarını belirten Çavuşoğlu, "Antrenmanlarımızı Hasköy'deki Okmeydanı Fetih Stadı'nda yapmaktayız. Kulübümüzde oynamak isteyen tüm futbolcu arkadaşlarımız davetlidir. Buyursunlar gelsinler bizimle antrenmanlara çıksınlar. Amatörce futbol oynamak isteyen herkese kapımız açıktır" ifadelerini kullandı.


Çavuşoğlu, Fetihspor'da oynamak isteyen futbolcuların 05365135014 numaralı telefondan kendisine ulaşabileceğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.