Pazartesi, Ağustos 02, 2021

Her daim Lüleburgazspor camiasının yanındayım


Yaptığı başarılı çalışmalar ile futbol dünyasında takdir toplayan İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı, Lüleburgazspor Kulübü camiasına yaptığı ziyarette önemli görüşmeler yaptı.

2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Lüleburgaz'un başkanı Yılmaz Canpolat'ı ziyaret eden İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı, "Lüleburgazspor'un yeni sezonda  başarılı olması için her zaman Yılmaz Canpolat başkanımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Yanlarında olduklarımı göstermek için bu ziyareti yaptım. Çok olumlu geçen görüşmemizde kulüplerin sorunlarını masaya yatırdık ve son gelişmeleri değerlendirdik. Pandemi döneminde kulüplerimizin ve yöneticilerin yaşadığı sıkıntıları paylaştık. İnanıyorum ki Lüleburgazspor Kulübü lig başladıktan sonra her daim zirveye oynayacak ve mutlu sona ulaşacaktır" dedi.

Lüleburgazspor'un maçlarını oynadığı 8 Kasım Stadyumu'nu da ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Subaşı "Lüleburgaz spor kulübü yönetimine ve Camiasına 2021-2022 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de başarılar dilerim" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...