Salı, Ağustos 24, 2021

Babasının futbolcusu olduğu kulübe teknik adam oldu

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beykozspor'da teknik direktörlük görevine Hakan Çobanoğlu getirildi.

İmza töreninde Kulüp Başkanı Zeki Aksu ile birlikte Kulüp Sponsorlarından Enisler Grup adına Genel Müdür Ruhan Ege hazır bulundular.

Kulüp Başkanı Zeki Aksu imza töreninde yaptığı konuşmada Hakan Çobanoğlu'nun değer verdikleri takdir ettikleri bir Teknik Direktör olduğuna dikkat çekerken, " Hakan Hocamız Beykoz İlçemizden yetişmiş yıllarca profesyonel liglerde top oynamış, gol krallıkları yaşamış özellikle de 8 sene Ankaragücü takımında forma giymiş bir birçok takımda görev yapmış bir isim. Değişik takımlarda Teknik adamlık kariyeri olan ve en son olarak da geçen sezon TFF 3.Ligi'nin İstanbul temsilcilerimizden olan Halide Edip Adıvar SK Takımında görev yapmış ve son sıralarda iken göreve başladığı takımını Play-Off kapısına kadar getirmiş bir isim. Kendisine birçok teklifler ve talepler olmasına karşın Beykoz'u tercih etmiştir. Rahmetli Babası Ali Çobanoğlu Beykoz futbol takımında 1959-60 yılları arasında profesyonel olarak forma giymiş forma giymiş ve B.Ali olarak tanınır. Kendisine teklif ilettiğimiz zaman hiç ikiletmeden, büyük fedakarlık yaparak, annesinin süt hakkını ödemek anlamında, kendisini yetiştiren babasına borcunu ödem anlamında Beykoz'a imza atamayı seve, seve kabul etti. Şahsım ve yönetim kurulum adına teşekküre ediyoruz. Gönül ister Hakan Hocamız ile üst üste başarılar gelsin, o amaçla buraya getirdik. Herkesin bu sezon destek vermesini istiyoruz, herkesin desteğine ihtiyacımız var" dedi

Beykoz Spor Kulübüne son 4 yıllık süreçte Ana Sponsor olarak katkıları olan Enisler Şirketler Grubu Genel Müdürü Ruhan Ege ise imza töreninde bir konuşma yaptı. Beykoz'un değerli bir Kulüp olduğuna dikkat çeken Ege, " Tarihini anlatmaya gerek yok, içinde spor sevgisi olan herkesin bildiği tarihi bir kulüpten bahsediyoruz. Biz de Enisler Grup olarak Kulübe destek olmayı boynumuzun borcu görüyoruz. Hakan Hocamız ile birlikte bu sene ve önümüzdeki senelerde daha üst liglerde olmak için her katkıda bulunmaya hazırız. " diye konuştu.

Haber: Talip Ercan

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...