Cuma, Aralık 16, 2016

Tepecik Anadolu galibiyeti koruyamadı


İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden Tepecik Anadoluspor, kendi sahasında konuk ettiği Muratbeyspor'u aşamadı. 2-0 öne geçtiği karşılamada Eren’in 24. dakikada gördüğü kırmızı karttan dolayı 66 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Büyükçekmece temsilcisi, ilk yarının sonu ve müsabakanın son dakikalarında yediği gollerle sahadan 2-2 berabere ayrılmak zorunda kaldı. 

Tepecik Anadoluspor’un golleri 4 ve 33. dakikalarda Enes Küçük, konuk Muratbeyspor’un gollerini ise 40. dakikada Gökalp, 90+2. dakikada Hasan kaydetti. Muratbeyspor’da Ramazan 61. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini birçok kez golle burun buruna kaldıklarını fakat onları skora yansıtamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar, farklı kazanmaları maçtan beraberlikle ayrılmanın kendilerini üzdüğünü söyledi. Zirve iddialarını sürdürmek için bu maçtan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini ve onu da başarmak üzere olduklarını, hatalı bir golle bu fırsatı kaçırdıklarını söyleyen Başkan Uçar, geriye kalan maçları kazanıp rakiplerinin kaybetmesini beklemeye çekileceklerini söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.