Perşembe, Aralık 01, 2016

'Ne yapalım kaydımızı Kadıköy'e mi aldıralım?'


İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Elmalıspor, deplasman maçlarındaki kötü muameleden şikayetçi... Beykoz ilçesine bağlı Elmalı köyünün bordo-yeşilli temsilcisinin başkanı Sebahattin Gülen ilçe takımlarına karşı bir hoşgörüsüzlük olduğunu savundu.

Kulüp Başkanı Sebahattin Gülten "Bu sezon maçlara çıktığımız formaların sırtına Elmalı’nın önüne Beykoz adını yazmış olmamızın mı günahını çekiyoruz? Neden her maçımızda rakip futbolcularının ve taraftarlarının saldırılarına maruz kalıyoruz? Neden hakemler tercih haklarını hep rakiplerimizden yana kullanmaktalar? Yoksa bu camiaya adım attığımda o çok konuşulan konu yani -Beykoz takımı isen yandınız- cümlesi doğru mu? Beykoz İlçesi Takımı olmak neden bu kadar art niyetleri, hataları, taraflı kararları beraberinde getirmekte?” diye serzenişte bulundu.

Başkan Gülten bu sezon oynadıkları 7 maçta bir kez bile hakemlerden pozitif bir karar, bakış açısı görmediklerini söylerken, ”Ne yapalım kulüp kaydımızı Kadıköy’e, Beyoğlu’na mı? aldıralım… Bunu sadece biz yaşasak gam yemeyeceğim, ancak diğer kulüplerdeki arkadaşlar da aynı konudan şikayetçi. Amatör futbol camiasında gizli bir Beykoz ambargosu mu var, şüphe etmeden duramıyorum” dedi.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

İshaklıspor'dan 3. Lig yolunda dev adım

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta lider İshaklıspor zorlu Beylerbeyi 1911 FK deplasmanında geriye düşmesine karşın 2-1 galip gedi. Beykoz e...