Cuma, Ağustos 07, 2015

JABA BÖLGESEL AMATÖR LİGDE!!!


Daha önce Bulgaristan 3'üncü Lig takımlarından Oborishte'den forvet oyuncusu Denis Stoilov ve Sındırgı Belediyespor'dan Senegalli stoper N'Diaye'yi renklerine bağlayan Kuşadası, adını 'Jaba' olarak telaffuz ettiğimiz, Silvino Joao de Carvalho ile anlaşma sağladı. 

Geçen sezon Azerbaycan Premier Lig takımlarından FC Bakü'de oynayan Jaba'yı kulübe menajerler önerdikten sonra, Teknik heyet ile yapılan değerlendirme sonucunda şampiyonluk mücadelesine katkı sağlayacağı kararında birleşilmesi ile birlikte golcü oyuncunun transferi için düğmeye basıldı.

Jaba futbola  Coritiba'da başlarken 2003'te şu anki ismi Osmanlıspor olan Ankaraspor'a transfer oldu. 2003-2006 sezonlarında  Ankaraspor, 2007-2009 sezonlarında ise  Ankaragücü'nde forma giyen Brezilyalı futbolcu 2009 yılında Azerbaycan'ın FC Bakü takımına transfer oldu 2012 sezonunun sonuna kadar burada kaldı.

Daha sonra 2012-13 sezonunda Antalyaspor'da forma giydi ve 2013-2014 sezonunu Brezilya'nın Arapongas ve Juventus SC takımlarında geçirdi. Geçtiğimiz sezon yeniden FC Bakü'ye dönen yıldız futbolcu Bakü'de 26 maçta forma giyip fileleri 2 kez havalandırdı. 1.65 olan  kısa boyuna rağmen attığı kafa golleri ile hatırlanan oyuncu, Kuşadası ile sözleşme imzaladıktan sonra daha yüksek ücret teklif eden kulüpleri ise, Kuşadası takımına söz verdim, sözümü tutacağım diyerek geri çevirdiği öğrenildi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Kanlıcaspor'a 'Yıldız'lı pekiyi

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş B Kategorisi 31.Grubuna dahil karşılaşmada Beykoz temsilcisi Kanlıcaspor evinde konuk ettiği Maltepe Yıldızs...