Cumartesi, Haziran 06, 2015

KONYA SANAYİSPOR YENİ SPONSORUNU ARIYOR!


Konya Sanayispor Kulübü; 5253 sayılı dernekler kanunu ile kurulmuş olup buna göre yönetilmektedir. 

Konya Sanayispor Kulübü Derneği; amatör futbol takımı 1984 yılında Mevlüt Dağlı başkanlığında bir grup sanayi esnafı sporseverin fedakar desteği sayesinde kurulmuş olup, mavi-beyaz forma renkleri ile, Konya amatör küme futbol branşında bugüne dek faaliyetlerini centilmence sürdürmüştür.

1998 yılında İttifak Holding sponsorluğunda takım ismi İttifak Sanayispor olarak değişmiş, Konya da 2002-2003 sezonunda süper gurupta şampiyon olarak, Antalya ve Bursa da yapılan terfi maçlarında, 5 maçı üst üste kazanarak 3. Lige çıkmayı başarmıştır. Sonra ki sezon profesyonel lige çeşitli sebeblerden dolayı katılamamış olan kulüp Akşehir Belediyespor'a devredilmiş olup, ismi tekrar Konya Sanayispor olarak değişmiş ve amatör kümeye dönmüştür.
2003-2008 yılları arasında ise Konya da futbol branşında faaliyetine devam etmiş bu süre içinde; altyapı ve futbol okullarında lisansladığı sporcuları ile mücadelesini sürdürmüş ve büyükler kategorisinde; 1 sezon süper grupta, 3 sezon 1.kümede, önceki sezonda düştüğü 2.kümede namağlup şampiyon olarak yeniden 1.kümeye dönmüştür.
2008 yılında yeni bir yapılanma ile organize sanayi bölgesinde ki bazı sporsever işadamlarımızın destekleri ve Saraylı Madeni Eşya firmasının resmi sponsorluğu ile Konya Sanayispor Kulübü; yapılan genel kurul ile mevcut yönetime takviye isimler alarak kuvvetlendirmiş 1.kümede 2.olmuş ve oynadığı play-off maçı sonrası yeniden süper gruba çıkmayı başarmıştır.
2013-2015 yılları arasında Ars Park A.Ş. ile resmi sponsorluk neticesinde ismi Ars Park Sanayispor olmuş ve Konya 2.Amatör Küme şampiyonluğu, Konya 1.Amatör Küme şampiyonluğu, futsalda; 2014 Konya şampiyonluğu, 2015 Konya şampiyonluğu, 2014 Türkiye 5.liği, 2015 Türkiye 9.luğu dereceleri ile ses getirmiştir.

1984 yılından beri centilmence mücadelesini sürdüren kulübümüz yıllar içinde; İttifak Holding, Saraylı Madeni Eşya ve Ars Park A.Ş. resmi sponsorluklarında başarıdan başarıya koşmuş altyapı ile büyüklerde sayısız kupalar kazanmış ve 2002 yılında da TFF 3.Ligi'ne çıkarak bu başarılarını taçlandırmıştır. Ars Park ile sponsorluk sözleşmesi sona eren Sanayispor’un; yeni futbol sezonunda amatör küme süper grupta yer alacak olmasından ve maliyetlerin artmasından dolayı yeni sponsor arayışları çalışmalarına başlamıştır. Bu bağlamda vergiden düşmek üzere resmi sponsorluk noktasında; kulüp ismi, forma reklamı, servis vb. destekleri için firmalarla görüşmeye açık olduğumuzu kulüp olarak bildirmek istiyor ve sanayi esnafı ile organize sanayi bölgesi firmalarımızın kulübümüze sahip çıkmalarını, spor adına gençlik adına desteklemelerini bekliyor, teşekkür ediyoruz.
İbrahim Karabacak/Sanayispor Yöneticisi (0.533.425 38 94) ikarabacak@selcuk.edu.tr

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.