Gaziosmanpaşa takımlarından Dobrucaspor kulüp lokalindeki değişiklikle hem sporcularına hemde kulüp üyelerine daha iyi bir hizmet sunabilmek için kulüp lokalini baştan aşağıya yeniledi.
Dobrocaspor kulübü başkanı sayın Cem Safa Mısır "Dobrucaspor kulübü alarak hedefimiz ilk önce sokaktaki çocukları yeşil sahalara kazandırarak başarılı ve sağlıklı nesiller yetiştirmektir. Dobrucaspor inşallah ilerleyen yıllarda bir şehir kulübü haline getirerek Gaziosmanpaşa ilçemizi ve merkez Gaziosmanpaşa'yı en iyi şekilde temsil edecektir, burda çok güçlü bir yönetim var kulübün geçmişte olan tüm borçlarını kısa zaman içinde bitirerek artık alacağı olan kulüp haline geldik sizlerin aracılığıyla bizlere destek veren tüm Dobrucaspor severleri üyelerimize teknik ekibime ve yönetimde olan tüm değerli arkadaşlarımada sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.
HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI
[gallery link="file" ids="138658,138657,138656,138655,138654"]
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Arda Hatipoğlu İvrindi Belediyespor'da
Balıkesir Süper Amatör Lig temsilcilerinden İvrindi Belediyespor, hücum hattını İstanbullu golcü Arda Hatipoğlu ile güçlendirdi.
-
İstanbul 1. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
İstanbul Süper Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
İstanbul 1. Amatör Lig'de normal sezon bugün 14. Grup karşılaşmaları ile sona eriyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder