TFF 3.Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor'un U17 takımının Teknik Direktörlüğünü daha önce de bu Kulüpte görev yapmış olan Mustafa Ertem getirildi.
46 yaşındaki Samsun doğumlu Mustafa Ertem 14 yıl süren profesyonel futbol yaşamında sırasıyla Türk Telekom, Erzurumspor, Tarsus İdman Yurdu, Mustafakemalpaşa, Siirtspor, Üsküdar Anadolu ve Beylerbeyi formaları giymişti. Ertem, Sancaktepe Belediyespor ve Çekmeköyspor’da oynadıktan sonra 2002 yılında aktif futbol yaşamını noktalayarak Antrenörlük ve Teknik Direktörlük kariyerine başladı. Mustafa Ertem teknik adamlıkta ise Alibeyköyspor, Pazarspor, Çekmeköyspor, Anadolu Üsküdar 1908 ve Sancaktepe Belediyespor’da görev yapmıştı. Son olarak eski Milli futbolcu Tanju Çolak ile birlikte futbol okullarında görev yapan tecrübeli teknik adam 2 yıl sonra yeniden Teknik Direktörlüğe geri dönmüş oldu.
HABER: ALİ KEMAL DEMİR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Cevizli Anadoluspor dört köşe
İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup 21. hafta mücadelesinde Bahçelievlerspor, sahasında Kartal temsilcisi Cevizli Anadoluspor’u konuk etti.
-
İstanbul 1. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
İstanbul Süper Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
İstanbul 1. Amatör Lig'de normal sezon bugün 14. Grup karşılaşmaları ile sona eriyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder