Pazar, Ağustos 05, 2012

Deplasmanda 'Gazi' oldu

HÜRRİYETGÜCÜ: 1 GAZİ MAHALLESİ SK: 0
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gazi Mahallesi, 1. Amatör Lig’deki Kağıthane temsilcilerinden Hürriyetgücü’yle oynadığı hazırlık maçından 1-0 mağlup ayrıldı. 
Nurtepe Stadı’nda oynanan hazırlık karşılaşmasını Gazi Mahallesi SK yönetim kurulundan as başkan Endercan Çiçek, Casim Celik, Genel Sekreter Ali Rıza Koçyiğit ve Genel Kaptan Kenan Çetin de takip etti.
Mücadelede ilk dakikalarda topla daha çok oynayan Gazi Mahallesi karşısında ev sahibi Hürriyetgücü 5. dakikada yakaladığı kontratakta golü buldu. Sağ taraftan gelişen atakta Ceyhun Kağıthane temsilcisini öne geçirdi. İlk yarı 1-0 sona erdi.



Gençlere şans verildi
İkinci yarı ile birlikte iki takım teknik direktörleri yedek soyunan tüm oyuncularına şans tanıdı. Gazi Mahallesi Teknik Direktörü Mustafa Ocak, genç oyuncuların tümüne şans verirken bu oyuncularla ilgili karşılaşma boyunca elinden düşürmediği not defterine de bol bol not aldığı gözlendi. İkinci yarıda gol olmazken Hürriyetgücü maçtan 1-0 galip ayrıldı.





HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

Avcılarspor ikinci yarıda kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta Avcılarspor sahasında Kavacıkspor'u 2-1 mağlup etti.