Salı, Nisan 02, 2024

Soğanlıkspor galibiyetle tanıştı


İstanbul 2.Amatör Lig 16. Grup'un 3.hafta karşılaşmasında Üsküdar temsilcisi Ferahspor ile Kartal ekibi Soğanlıkspor Selimiye Stadı'nda karşı karşıya geldiler. 

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Ogün Çakır'ın golüyle öne geçti. Son derece çekişmeli geçen ilk yarıyı Ferahspor 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının 57.dakikasında gelişen konuk takım atağında Ogün Çakır bir kez daha topu ağlara gönderdi. Ancak ters bir vuruşla bu kez topu kendi ağlarına gönderince skora denge geldi. Son 10 dakikası karşılıklı ataklarla geçen maçın 84.dakikasında bu sezon ara transferde 1923 Esenkentspor'dan takıma katılan Abdurrahman Kaplan topu filelerle buluşturarak Soğanlıkspor'u öne geçirdi. 

Bu pozisyonda ikinci sarıdan kırmızı kart gören Ogün Çakır Ferahspor'u bir kişi eksik bıraktı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşmayı Soğanlıkspor 2-1 kazandı. Ferahspor ikinci yenilgisini alırken, Soğanlık spor ilk galibiyetini aldı. Ligin 4.haftasında Ferahspor, Tunçspor deplasmanına giderken, Soğanlıkspor'un rakibi Dragosspor ligden çekildiği için haftayı maç yapmadan geçecek.

HABER ve FOTOĞRAFLAR: MURAT İLTER

FERAHSPOR

SOĞANLIKSPOR

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.