Salı, Nisan 16, 2024

Pendik Emekspor'da çifte bayram



Bu sezon mücadele ettiği liglerden U14/B'de ikinci olan, U/15'te ise namağlup şampiyonluğu elde ederek bir üst kategoriye yükselen ve İstanbul Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Pendik Emekspor çifte bayram yaşadı. 

Teknik sorumluluğunu Onur Yozgatlı’nın, antrenörlüğünü Furkan Güler’in yaptığı Emekspor oynadığı 10 karşılaşmada 8 galibiyet 2 beraberlik alırken 33 gol atıp 8 gol yiyerek 25 averaja sahip oldu. 2010 doğumlu Sadık Başoğlu attığı 10 golle şampiyonlukta pay sahibiydi.

İnal: Geleceğe umutla bakıyoruz
Pendik Emekspor Futbol Şube Sorumlusu Alper İnal "U14 ve U15 takımlarımızın kazandığı başarılar meşalenin fitilini ateşledi. İnanan, özveriyle çalışan teknik ekip ve oyuncu grubumuz bizleri heyecanlandırdı, bundan sonrası için geleceğe umutla bakmamızı sağladı. Bizleri heyecanlandıran oyuncular var. Bunların gelişimini hocalarımız takip edecektir. Hedefimiz her sene üstüne koyarak ilerlemek. Biz de başkanımız ve yönetim olarak bu yolda elimizden ne geliyorsa fazlasına yapmaya hazırız.” dedi.


Kulüp sosyal medya hesabından “Başarının en büyük mimarlarından  ve her maçımızın en büyük destekçisi olan sayın velilerimize teşekkür eder sporu ve sporcuyu desteklemeye devam etmelerini dileriz. Kulübümüz bundan sonraki süreçte de alt yapı adımlarını arttırarak ve geliştirerek devam edecek, iyi futbolcunun yanında iyi birey ve iyi vatandaş yetiştirilmesine de katkı sağlayacaktır” şeklinde açıklama yaptı.

Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.