Perşembe, Nisan 18, 2024

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda



Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki performansı ve katkıları futbol camiasında takdir toplarken, yaşanan anlaşma sonucu tarafların yol ayrımı kararı alındı.

Geçtiğimiz sezon takımı düşme potasından kurtaran ve ligde tutan Rakıcı, bu sezon ise düşük bütçelerle kurduğu takımıyla önemli bir performans sergiledi. Transfer döneminde yaşanan zorluklara rağmen takımı 46 golle ligin en golcü takımlarından biri yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Kazanma isteği hırslı ve azimli yapısıyla Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarı grafiğini yükselten Rakıcı, takımı sıfırdan alıp ilk senesinde 4. sıraya taşımanın gururunu yaşarken, kulüp yönetimiyle yapılan görüşmeler sonucu karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı aldı. Rakıcı şu anda kendisine gelecek tekliflere açık olduğunu belirtti.

Rakıcı, Anadolu Üsküdar yönetimine ve taraftarına çok teşekkür ettiğini ve kalbinin bir noktasında hep Anadolu Üsküdar olacağını belirtti.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...