Salı, Nisan 02, 2024

Gol düellosunda kazanan Dikilitaşspor



İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda Dikilitaşspor, Orhanlıspor'u 3-2 yenerek puanını 7'ye çıkardı ve BAL iddiasını sürdürdü. İlk iki maçında berabere kalan Orhanlıspor ise yenilgi ile tanıştı.

Paşabahçe Stadı'nda oynanan mücadeleyi Yusuf Burak Özyüzer yönetirken, Rahim Sarıdede ve Doğukan Demir yardımcı hakem olarak görev yaptılar.

Çekişmeli oynanan mücadelenin ilk yarısını Dikilitaşspor 42. dakikada Mehmet Nevzat Kılıç ve 45. dakikada Emrah Bolelli’nin kafa golü ile 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Orhanlıspor oldu. 50. dakikada sol kanatta savunmanın arkasında sarkan Furkan Köknar’ın golü ile farkı bire indiren Tuzla temsilcisi, 66. dakikada sağdan içeri çıkarılan topta Hüseyin Demirbaş’ın kendi kalesine attığı golle skoru dengeledi 2-2.

Beraberlik golünden sonra iki takımın ataklarında golü bulan Dikilitaşspor oldu. Kırmızı Beyazlılar köşe vuruşu sonrası günün başarılı oyuncusu Mehmet Nevzat Kılıç’ın golü ile 3-2 üstünlüğü yakaladı.

Maçın son bölümlerinde iki takım oyuncuları arasında çıkan tartışmalar sonrasında Mehmet Nevzat Kılıç ve Orhanlıspor’dan Enes Atalar ve Recep İzmirli kırmızı kart görerek cezalı duruma düştüler.

Maçın hakemi ilave olarak maç sonuna 10 dakika uzatma dakikası ekledi. Gergin geçen uzatma dakikalarında gol sesi çıkmayınca Dikilitaşspor zorlu mücadeleyi 3-2 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu galibiyetle 7 puana yükselen Beşiktaş ekibi ligin 4. Hafta maçında Merkezefendispor ile karşılaşırken, 2 puanda kalan Tuzla temsilcisi Orhanlıspor Gülsuyuspor ile oynayacak.

Haber : Murat Nazik / futbolamator.com

DİKİLİTAŞSPOR

ORHANLISPOR


Hiç yorum yok:

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.