İstanbul 2. Amatör Lig play-off maçında Pendik Doğanspor, Boğaziçi 1907 Spor'u 3-2 yenerek 1. Amatör Lig'e yükseldi.
Alemdağ Stadı'nda oynana maçın normal süresi 2-2 biterken uzatmada Ali Şenol'la bir gol daha bulan sarı siyahlı ekip sahadan 3-2 galip ayrıldı ve adını 1. Amatör Lig'e yazdırdı. Doğanspor'un diğer golleri Emre Özben ve Kadir Yıldırak'tan geldi. Pendik Doğanspor böylece geçen sezon veda ettiği 1. Amatör Lig'e 1 sezon aradan sonra döndü.
Başkan Günay Gömeç sezon boyunca çok iyi mücadele sergilediklerini ve 1. Amatör Lig'e yükselmeyi hak ettiklerini dile getirdi.
Bölükbaş kardeşlerin üst üste ikinci şampiyonluğu
Pendik Doğanspor'da Oğuzhan ve Selçuk Bölükbaş kardeşler 2023-24'ten sonra bir kez daha sarı siyahlı forma ile 2. Amatör Lig'den 1. Amatör Lig'e terfi mutluluğu yaşadı. İlk şampiyonluk sonrası geçen sezonu başka ekiplerde geçiren iki kardeş bu sezon döndükleri eski takımları ile yeniden mutlu sona ulaştı. Pendik Doğanspor grupta en çok gol atan takım olurken Oğuzhan Bölükbaş da 25 golle gol kralı oldu. Aynı ekipten İbrahim Çakır da 17 golle sıralamada 3. basamakta yer aldı.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder